Clubfitting

Golfbaan de Kroonprins gaat zijn faciliteiten uitbreiden!

Er is nu ook een mogelijkheid om u te laten fitten voor nieuwe golfclubs. De fittingen worden afgenomen op onze drivingrange. Wij werken met de Foresight GCQuad golfsimulator. Onze gecertificeerde clubfitter Gert van Hanegem kan bogen op 19 jaar ervaring en speelt het golfspel al ruim 25 jaar. Hier stelt Gert zich voor.

Lees meer over de GC Quad

U kunt bij ons de volgende merken verwachten: Callaway, Ping, Mizuno, Wilson en Titleist. U kunt de clubs op de GC Quad testen maar ook op onze golfbaan zelf. Tevens hebben wij een groot aantal putters op voorraad die binnen of buiten op onze oefengreen getest kunnen worden. Dat is redelijk uniek. Wilt u de wedges van Titleist of Callaway buiten op onze chipping green testen is dat ook zeker mogelijk. Maak daarom snel een afspraak en ontdek waar nog meer plezier ligt. Wij fitten geen linkshandige clubs.

Clubfitting is na het maken van een afspraak mogelijk op maandag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Via deze link komt u direct in de agenda van Gert.

Wij verkopen:

Putters vanaf: € 49.95
Hybrids vanaf: € 110,-
Fairwaywoods vanaf: € 139,-
Drivers vanaf: € 199,-
Wedges vanaf: € 179,-

Ook is er de mogelijkheid om uw clubs te laten regrippen. U kunt de clubs achterlaten of via de mail een afspraak maken.

Lees meer over regripping

Startende golfer?

Bent u een startende golfer of bent u net begonnen maar op zoek naar een golfset voor de startende golfer? Dan kunt u ook bij ons terecht. Bij de aanschaf van nieuwe golfclubs moet u rekening houden met uw lengte, fysieke gesteldheid en ambitie. Misschien moeten uw golfclubs wel verlengd worden of iets worden ingenomen. Daarom is fitting zo belangrijk.

Wij fitten en leveren de startersets van Skymax en van Wilson. Beide merken hebben een groot assortiment waaronder losse clubs, halve sets en full sets. Daar is dus veel mogelijk.

De mogelijkheden

Kies hieronder uit de verschillende mogelijkheden die wij bieden en lees meer informatie wat deze inhouden.

IJzers

60 – 75 minuten

Lees meer

Woods & Hybrids

60 minuten

Lees meer

Wedges

60 minuten

Lees meer

Putter

60 minuten

Lees meer

Gapping

50 minuten

Lees meer

Regripping

Direct / op afspraak

Lees meer

De clubfitter

Mijn naam is Gert van Hanegem. Ik ben werkzaam op de Kroonprins Vianen als clubfitter. Ik speel al 25 jaar golf en mijn niveau ligt gemiddeld op 5.8. Ik ben in 2004 gestart als clubfitter bij Golfplaza Rijswijk. Het golfspel vind ik zowel lichamelijk maar zeker ook mentaal super interessant. Naast de vele sporten die ik heb beoefend is dit mentaal de zwaarste. In die context is materiaal erg belangrijk. Twijfel over je materiaal komt je spel niet ten goede. Vandaar dat een goede fitting je enorm kan helpen. Maar wat is dan een goede fitting?

Ten eerste moet de fitting geheel objectief plaatsvinden. Het moet de fitter niet uitmaken of en wat er aangekocht wordt. Er wordt rekening gehouden met de lengte, niveau, potentie, mobiliteit en ambitie van de speler. Heeft de speler chronische blessures? Belangrijk om te weten. Dat soort zaken worden vooraf besproken. Daarnaast werken wij met GC Quad. Deze golfsimulator laat ons data zien die wij niet met het blote oog kunnen waarnemen maar wel cruciaal zijn om de juiste componenten te kiezen om een club samen te stellen die bij de speler past.

Ik weet wat goed materiaal voor uw spel kan betekenen. Is het zaligmakend, nee, u bent zelf nog altijd degene die de bal slaat. Is het goed om die variabele in uw spel weg te nemen, jazeker.

Heeft u een vraag over een fitting? Laat het mij weten via clubfitting@de-kroonprins.nl. Wilt u een fitting?  Bekijk hier wat het inhoudt en plan een fitting. Let op: wij fitten geen linkshandige clubs.

Lees meer over deze merken

DIRECT EEN FITTING RESERVEREN

FITTING BOEKEN