Onze merken

Callaway

Callaway is een van de bekendste en grootste merken wereldwijd die een aantal toppers onder contract heeft. Callaway heeft goedkeuringsovereenkomsten onderhouden met veel professionele golfers die op ’s werelds toonaangevende tours spelen, waaronder Sam Burns, Emiliano Grillo, Francesco Molinari, Jon Rahm, Xander Schauffele en Henrik Stenson. Ze hebben ook commerciële relaties gehad met enkele van de legendes van de sport, waaronder Arnold Palmer en Annika Sörenstam, en beroemdheden zoals Justin Timberlake en Stephen Curry.

Callaway is groot geworden met vergevingsgezinde clubs van hoge kwaliteit. Qua wedges en putters zijn zij ook toonaangevend.

U kunt zich laten fitten op de Kroonprins met de Callaway Paradym en de Callaway Rogue serie. De wedges van Callaway blinken uit door het gevoel en de hoeveelheid spin die gegenereerd wordt. Onderdeel van Callaway zijn de Odyssey putters. Ook die kan je bij ons testen.

Titleist

Titleist is groot geworden met golfballen. Qua clubs zijn zij het merk dat bijna door iedere grote topgolfer wel een keer in hun carrière is gespeeld. Op dit moment horen zij bij de top 5 van de golfmerken.

De laatste paar jaar heeft Titleist een sprong gemaakt om weer bij de beste ter wereld te horen met de TSI en TSR  drivers en fairway woods. Wij fitten niet de ijzers van Titleist. Vermaard over de hele wereld zijn de wedges van Titleist, Vokey, genaamd. Worden gespeeld door bijna alle grote der aarde. Ook als ze daar niet voor worden betaald.

Ping

Ping is een zeer sterk merk en niet beursgenoteerd. Dus een andere filosofie. Iedere golfer kent het merk Ping. De clubs van Ping staan voor gemak en zijn zeer stabiel.  Zeker de moeite waard om te testen.

Ping heeft de nieuwe G430 lijn uitgebracht en slaat vanzelfsprekend uitstekend. Wij fitten niet de dames GLe lijn van Ping. Die wordt binnenkort vervangen.

Ping heeft de unieke filosofie dat wanneer je een ijzerset koopt die vergezeld gaat met een uniek nummer die bij de koper hoort. Zo kan hij zeker 10 jaar lang na aankoop een club nabestellen. Tevens heb je een levenslange garantie op de lie van de club.

Wilson golf

Wilson golf is een ijzersterk merk maar de laatste tijd onder gesneeuwd door andere merken. Ze zijn sinds twee jaar meer zichtbaar in de winkels en op de tour. Wilson golf is een onderdeel van een megagroot sport bedrijf.

Wilson richt zich op het prijs/kwaliteit verhaal. Dat doen ze perfect. Wilson heeft sinds kort de Dynapower lijn uitgebracht en ontvangen daar goede recensies van. De Launchpad serie van Wilson is erg makkelijk te slaan en zeer goed geprijsd.

Mizuno

Mizuno is een fabrikant van golfclubs en accessoires. Tiger Woods gebruikte Mizuno-golfclubs totdat hij een contract tekende met Titleist en in 1996 professional werd, maar bleef zijn eerste anderhalve profjaar bij Mizuno-clubs spelen in afwachting van zijn ideale set clubs van Titleist; Hij won zijn eerste Masters Tournament-overwinning in 1997 met zijn Mizuno-clubs.  Andere spelers hebben tijdens hun carrière met Mizuno-apparatuur gespeeld, waaronder 13 van de 24 spelers die ooit een #1-ranking voor mannen hebben gehad (vanaf 2022). Nick Faldo en Luke Donald ( ryder Cup captain ) zijn later de boegbeelden geworden van Mizuno.

Mizuno is een Japans merk zoals aangegeven en wereldwijd bekend om zijn grain-flow forged clubs. Dat is een procedé waardoor de clubs erg zacht aanvoelen. Wordt soms nog met de hand gedaan. Mizuno is een merk met emotie die heden ten dage een uitgebreide lijn uit brengt. Zij hebben twee lijnen, respectievelijk de MP en JPX lijn.

Direct een afspraak maken

Clubfitting

Fitting reserveren

Meer weten over clubfitting?

LEES MEER