Onze golfprofessionals

Al onze golfprofessionals zijn gedegen opgeleid.

Uiteraard hebben zij allemaal verschillende vaardigheden en geven zij les op hun eigen wijze, wel aan de hand van de navolgende kernwaarden:

 • Actieve golf(st)ers opleiden
 • In elke golf(st)er zit een betere golf(st)er
 • Persoonlijke benadering waarbij de golf(st)er centraal staat

Elke professional geeft les/training aan golf(st)ers van alle niveaus (beginner – hcp 0) en van alle leeftijden (4 t/m 100 jaar).

Voor de beginners wordt gebruik gemaakt van het zgn. 9 stappenplan van de NGF/PGA Holland voor het behalen van NGF baanpermissie en HCP 54 waarbij spelplezier en succesbeleving voorop staan.

Verder geldt natuurlijk voor iedereen dat je beter wordt door veel te oefenen. Bij elke professional is aangegeven wat zijn kwaliteit is. De keuze welke professional het beste bij u past is uiteraard aan u.

Lees hieronder meer over onze golfprofessionals.

Gewoon genieten | Golfbaan de Kroonprins in Vianen
Gewoon genieten | Golfbaan de Kroonprins in Vianen

ONZE GOLFPRO’S

Ronald van Meeteren

De golfcarrière van Ronald is ruim 25 jaar geleden begonnen. Van ballenjongen ontwikkelde hij zich tot meervoudig clubkampioen. Inmiddels geeft Ronald alweer 17 jaar les als gedreven en enthousiaste PGA-A golfprofessional.

Ronald begeleidt golfspelers van alle niveaus en alle leeftijden en leert hen om meer uit zichzelf te halen en nieuwe stappen te zetten en houdt daarbij rekening met de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden van de speler.

The harder you practice, the luckier you get!

Beschikbaarheid: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Golfles boeken bij Ronald

Jacques Balvert

Al sinds 1988 werkzaam op Golfpark Wilnis en sinds de opening in 2016 ook op De Kroonprins. Jacques heeft veel ervaring met het lesgeven aan onder andere beginnende golfers, maar ook aan de meer ervaren golfer. Ook verzorgt Jacques trainingen van de competitie teams en jeugd. Ook voor een clinic draait Jacques zijn hand niet om. Jacques heeft zelf veel speel ervaring.

De sterke punten zijn met les geven het korte spel en de ijzers die je naar de green slaat.  Het motto van Jacques is: een goed begin is het halve werk.

Golfprofessional sinds 1987, daarna nog diverse bijscholingen, zoals een teaching en playing school in Florida Palm Beach Gardens, Jeugdcoach.

Beschikbaarheid: dinsdagmiddag, dinsdagavond, zondag

Golfles boeken bij Jacques

Bas Kräwinkel

Een jonge, gedreven en enthousiaste PGA Holland A-professional. Bas is al op heel jonge leeftijd gestart met golf en is zo gedreven in de golfsport dat hij hier ook zijn beroep van heeft gemaakt.

Bas richt zich tijdens zijn lessen op een natuurlijke beweging. Hierdoor ontstaat uw eigen ideale swing en wordt het voor u gemakkelijker het spel te spelen. U krijgt van Bas steeds een les op maat, passend bij uw behoefte.  Op die manier werkt u samen aan uw ideale golfspel!

Competenties;

 • Maakt tijdens de lessen & trainingen gebruik van: Trackman, S2M Force Plates, TPI en BioSwingDynamics
 • Fitnessinstructeur
 • 2015 PGA Holland Best of Class
 • Golfprofessional sinds 2015

Werkdagen:

Woensdag 14:00 uur – 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur – 17:00 uur

Golfles boeken bij Bas

Richard van Stralen

Speelt golf sinds 1988, golfer van het jaar in 1998, clubkampioen 2005 en 2006. Captain van heren 1 in 2005 en 2006. Golfprofessional sinds 2007.

 • 2010 en 2011 EPD (European Professional Development Tour) speler
 • TPI (Titleist Performance Institute) Certified Professional
 • Organisator van landelijke golfwedstrijden
 • Uitgever van het Nationaal Golfmagazine

Enkele specialiteiten:

Bal met backspin spelen in een les uur en Chippen zonder fouten in een les uur

Quote’s:

Maak het spel eenvoudig
Leer begrijpelijk de golfswing.
Je speelt geen golf, golf speelt met jou.

Wilt u beginnen met golf, neem dan contact met mij op voor een goede start.

Beschikbaarheid: Woensdag, vrijdag en zaterdag.

Golfles boeken bij Richard

Annemieke Verkerk

Annemieke is een ervaren en veelzijdige golfprofessional.

Belangrijke kenmerken van Annemieke’s aanpak zijn haar focus op de basistechnieken, het bevorderen van zelf training en het begrijpen van de eigen bewegingen van haar leerlingen. Ze benadrukt het belang van bewustzijn tijdens het trainen en integreert humor en gezelligheid in haar lessen om een ontspannen leeromgeving te creëren.

Wijze van lesgeven
Annemieke gelooft in een gestructureerde aanpak van training, waarbij ze haar motto “weet wat je traint, zo train je effectief” hanteert. Ze moedigt haar leerlingen aan om stap voor stap vooruit te gaan en benadrukt het belang van een systeem om progressie te versnellen. Haar eigen betrokkenheid bij het spel, door regelmatig wedstrijden te spelen, stelt haar in staat om dicht bij haar cursisten te staan en een inspirerend voorbeeld te zijn.

Sterke punten
De sterke punten van Annemieke zijn het vereenvoudigen van de swing, haar analytisch vermogen om de behoeften van haar cursisten te begrijpen, het aanleren van course management en het stimuleren van thuis trainen. Met haar uitgebreide kennis en toegewijde aanpak biedt Annemieke een waardevolle ervaring voor golfers van alle niveaus.

Werkdagen
Dinsdag ,Vrijdag
Zaterdag en Zondag

Golfles boeken bij Annemieke

DIRECT EEN GOLFLES BOEKEN?

BOEK EEN GOLFLES