Kaartsaldo

Als lid van onze golfbaan heeft u de mogelijkheid om tegoed op een met uw NGF nummer gekoppelde app te zetten. De MyNetPay App. Met dit tegoed kunt u afrekenen in onze horeca of kunt u (tegen gereduceerd tarief) golfballen op de drivingrange kopen.

U dient voor het gebruik eerst éénmalig te registreren via deze link. Dit moet op een pc gebeuren en kan niet op uw mobiele telefoon. De allereerste keer vult u in het eerste veld uw ngfnummer in en daarna klikt u op wachtwoord opnieuw instellen. Daarna kunt u eventueel gebruik maken van de app op uw mobiele telefoon om de kaart op te waarderen, uw saldo te checken of uw transacties in te zien.

Opwaarderen of uw saldo controleren kan altijd via deze link.

Leden die nog een NGF pas van 2020 hebben kunnen die pas voorlopig nog blijven gebruiken. Er is in 2020 ook een nieuwe My NetPay App gekomen. Wij raden het aan om deze app ook op uw telefoon te downloaden. Dit kan via een van de volgende links:

Download hier de MyNetPay app voor iOS
Download hier de MyNetPay app voor Android

Als u in de app op het knopje betalen drukt verschijnt er een QR code. Deze code kunt u voor de lezer van de ballenautomaat houden. Ook is het met deze QR code mogelijk om in ons restaurant te betalen. De QR code ververst zichzelf welke minuut, hierdoor blijft het voor u veilig om op deze manier te betalen. Het is dan ook niet mogelijk om te betalen met een papieren kopie van deze code.

Heeft u hulp nodig, kom dan gerust langs in de shop of op kantoor!

DIRECT EEN STARTTIJD RESERVEREN

RESERVEER STARTTIJD