Regripping

Veel golfers onderschatten hoe belangrijk goede grips zijn. Wij bieden de mogelijkheid om uw grips te laten vervangen.

Belangrijk bij grips is dat de dikte van de grip bij het formaat hand van de golfer past. De hand van de golfer wordt opgemeten en daar komt een gripdikte uit. De golfer kan daar van afwijken wanneer het gevoel beter is bij een afwijkende grip dikte. Dat is persoonlijk. Er zijn grips die van elkaar afwijken qua dikte, materiaal, gevoel, opbouw en kleur. Dat is een kwestie van testen. Wij werken met de volgende merken: Golfpride, Lamkin en Superstroke.

Bij grips voor putters geldt in principe hetzelfde. De keuze in putter grips is wellicht nog uitgebreider. Dat heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Een dikkere puttergrip zorgt voor meer stabiliteit. Ook hier is het gevoel van de golfer belangrijk. Wij werken met de volgende merken: Superstroke, Lamkin, Sweet Rollz, Two Thumb en Winn grips.

Wilt u uw grips laten vervangen, maak dan een afspraak per mail. Vermeld er altijd bij wanneer u de set, club of putter inlevert en wanneer de clubs klaar moeten zijn.

U kunt ook altijd even de shop binnen lopen. Mocht er tijd voor zijn en de grips zijn op voorraad, kan het re-grippen direct gebeuren.

Heeft u een vraag over een grip of onze voorraadpositie mbt uw favoriete grip, stel hem gerust via clubfitting@de-kroonprins.nl

Direct een afspraak maken

Clubfitting

Fitting reserveren

Meer weten over clubfitting?

LEES MEER