Beste leden,

Graag delen we wat belangrijke informatie over de nieuwe myNetpay app met u.

Wellicht maakte u al gebruik van de myNetpay app met het voornamelijk oranje logo voor de ballenautomaat op de drivingrange of bij de scanner van het toegangshek.

Recent is er een vernieuwde versie van de myNetpay app geïntroduceerd. Deze app herkent u aan hetzelfde logo, maar dan met de kleuren omgedraaid. Dit logo is voornamelijk wit en heeft oranje lijnen (zie de afbeelding). De app met het oranje logo werkt niet meer naar behoren. Daarom verzoeken wij u deze te verwijderen en de nieuwe app te installeren. Uw tegoed zal uiteraard gewoon weer verschijnen op de nieuwe app.

Hoe het werkt?

Wanneer u de oranje app al gebruikte:

In de appstore (of de playstore) zoekt u naar de myNetpay app met het witte/oranje logo zoals op de afbeelding hieronder. U kunt de downloadmogelijkheid ook bereiken door de onderstaande QR code te scannen. Na de installatie zoekt u bij “mijn locaties” naar De Kroonprins. Hierna vult u uw gebruikersnaam (uw recente ngf-nummer) en uw wachtwoord in. Na het invoeren heeft u direct weer inzage in uw tegoed.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Stuur dan een mailtje naar info@golfbaandekroonprins.nl zodat wij u een tijdelijk wachtwoord kunnen geven.

 

Logo myNetPay app:          QR code myNetPay app:

 

Wanneer u de app nog niet gebruikt had:

Voor het gebruik moet u eerst éénmalig registreren via deze link:
https://golfparkwilnisvianen.mynetpay.nl

Bij voorkeur doet u dit op een pc en niet op een mobiele telefoon. Bij het registreren voert u bij gebruikersnaam uw recente ngf-nummer in. Vervolgens klikt u op wachtwoord vergeten? En opnieuw instellen. Hierna zal er een tijdelijk wachtwoord worden verzonden naar het bij ons bekende e-mailadres.

Vervolgens kunt u uw tijdelijke wachtwoord wijzigen door naar mijn account, profiel en wachtwoord wijzigen te gaan. Nu heeft u uw ngf-nummer als gebruikersnaam en een zelf gekozen wachtwoord. Dit kunt u invoeren in de gedownloade app.

Via de myNetpay app kunt u op uw mobiele telefoon uw saldo bekijken, opladen en uw transacties inzien. Klikt u in de app op betalen, dan verschijnt er een QR code. Deze code kunt u voor de lezer bij de ballenautomaat, de lockerruimtes, het toegangshek en in de horeca houden. Hou wel goed in de gaten dat vanwege de veiligheid de QR code maar 1 minuut geldig is. Na deze minuut moet de QR code weer ververst worden om te kunnen werken.

We hopen dat u er op deze manier uitkomt.

Met vriendelijke groet,

De Kroonprins