Op donderdagavond 16 mei wordt de par-3 baan geopend door de eerste leden die we mochten inschrijven voor de mooie Par-3, die de aanleg van het golfcomplex in Vianen compleet maakt. De opening zal geschieden door een aantal enthousiaste nieuwe golfers, die begeleid zullen worden door de mensen die bij de aanleg van de baan betrokken waren en onze golfpro’s.

De lesmogelijkheden nemen vanaf nu een vlucht naar voren. Zowel voor de beginner als ook voor de geoefende speler biedt de baan vele mooie uitdagingen. Loopt u ook een keer een rondje met uw pro over de nieuwe baan? Hier leer je het spel pas echt, ook al ben je reeds een geoefende speler. Er zijn vele hindernissen in de baan, van water tot bunkers en zelfs ook geonduleerde greens. Wat dat betreft is het echt een aanvulling op de 18-holes wedstrijdbaan.

Een dagkaart voor deze volwaardige en door de NGF gerate baan kost slechts 22,50!  Alvorens u de baan betreedt, dient u uw baanpermissie van uw pro (mag ook van een andere baan zijn) te overleggen.

Vanaf 17 mei ‘s morgens 8.00 heten wij u welkom. Wie zet het baanrecord? Leden van de grote baan zijn uiteraard ook van harte welkom om hier te spelen.

En wat een unieke mogelijkheid voor een ieder die wil beginnen met de golfsport. Het eerste jaar speelrecht voor maar 365,- ! Word ook lid. En maak ook onderdeel uit van de nieuwste groep sporters in het mooie Vianen.