We vinden het erg leuk dat u wilt komen genieten in ons restaurant.

Reserveren is niet meer verplicht voor ons terras of voor een plaats in ons restaurant. Reserveren is natuurlijk nog wel mogelijk als u dit wenst. U kunt dit doen via het contact formulier of per email naar restaurant@de-kroonprins.nl.

Ons restaurant en terras is ingericht op de vereiste 1,5 meter dus wanneer u met meerdere personen (meer dan 3) zou willen plaatsnemen is dit wellicht alleen mogelijk aan meerdere tafels. Vanwege deze 1,5m regels kan de inrichting niet worden aangepast en is het niet mogelijk om stoelen bij te schuiven of te verplaatsen.

Bij binnenkomst in het clubhuis dient u uw handen te desinfecteren en u aan de verplichte looproute te houden.

Natuurlijk dient u alle veiligheidsmaatregelen en de instructies van onze medewerkers op te volgen en bent u zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het zorgvuldig omgaan met de hygiëne regels.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT

Ons restaurant is geopend van 9.00u tot 22.30u

De keuken is geopend van 11.00u tot 21.30u

Vanwege beperkt aantal zitplaatsen hanteren we de volgende stelregels:

  • 15 minuten per drankje vanaf het moment van uitserveren
  • 30 minuten per lunch/diner/gerecht vanaf het moment van uitserveren
  • U kunt maximaal 2 uur in ons restaurant verblijven
  • De gastvrouw aan de reserveringsbalie van het restaurant zal de bezetting in het restaurant monitoren en noodzakelijkerwijs bovenstaande tijdslimieten toepassen.
  • Businessleden kunnen 14 dagen van te voren reserveren, leden 7 dagen van te voren, greenfee spelers/bezoekers van ons restaurant (niet golf gerelateerd) 5 dagen van te voren. Op de dag zelf kunt u altijd plaatsnemen op basis van beschikbaarheid.
  • Voor een binnenplaats in ons restaurant is een reservering verplicht en hanteren we een maximum van 30 gasten. Voor het terras is een reservering niet verplicht en kunnen we plaatsen aanbieden op basis van beschikbaarheid.
  • Wanneer u een reservering heeft voor buiten, kunnen we slechts op basis van beschikbaarheid de reservering omzetten naar een binnenplaats.

Graag uw aandacht tijdens het bezoek aan ons restaurant/bar:

  • Dient u alle veiligheidsmaatregelen, verplichte looproute en de instructies van de medewerkers van De Kroonprins Vianen op te volgen.
  • Bent u zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het zorgvuldig omgaan met de hygiëne regels.

Onze aangepaste openingstijden

Ons restaurant is geopend van 09.00 tot 22.30
De keuken is geopend van 11.00 tot 21.30