SLA JE SLAG…

OP DE EKRIS MINI GOLFDAG.

Op vrijdag 25 oktober 2019 organiseert Ekris MINI een speciale golfdag bij Golfbaan ‘De Kroonprins’ in Vianen. Tijdens dit exclusieve evenement ga je in teams van vier de golfbaan op om 18 holes te spelen. Om deze dag nog onvergetelijker te maken zorgen wij voor een unieke MINI beleving op en rond de baan. Wil jij deze dag absoluut niet missen en ook nog meespelen voor de prijzen? Schrijf je dan snel in!

AANMELDEN
  • 10:00 uur: Ontvangst
  • 11:30 uur: Start golfdag
  • 17:00 uur: Borrel en prijsuitreiking
  • 18:00 uur: Diner
  • 20:00 uur: Einde golfdag

Gedurende de dag loop je langs verschillende MINI modellen die verdeeld staan over de holes. Je zal tijdens het toernooi op geheel eigen MINI-wijze worden voorzien van lunch en andere consumpties. Kortom, ook tijdens het golfen zal het jou aan niets ontbreken.

Om 11:30 uur gaat het echte werk van start. In flights van 4 ga je de green op voor een golfpartij ‘Texas Scramble’. Je speelt binnen je flight 2 tegen 2.

We spelen natuurlijk niet alleen voor het plezier maar ook om de winst. Zo gaan de drie best presterende flights op een geheel verzorgd fabrieksbezoek in Born inclusief diner. Maar ook individueel zijn er mooie prijzen te winnen. Presteer je het om een hole-in-one te slaan dan ga je naar huis met een MINI One 3-deurs. Ook geven we een weekend MINI rijden weg aan de neary en de longest.

Golfbaan  De Kroonprins
Merwedekade 8
4131 NZ Vianen

AANMELDEN

Wil jij deelnemen aan de Ekris MINI Golfdag en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan snel aan, want vol is helaas ook echt vol.

AANMELDEN