Heeft u behoefte aan enige vorm van begeleiding of ondersteuning bij het beoefenen van de mooie golfsport en / of bij de introductie van het lid in de vereniging en het verenigingsleven dan kunnen wij dat voor u regelen. Een mentor neemt dan contact op en bespreekt de wensen en mogelijkheden.

De mentor is een ervaren speler die ook de vereniging goed kent; hij / zij is vooral niet de strenge leermeester die wel even duidelijk maakt hoe dat golfspelletje gespeeld moet worden!

Het wordt uw (on)gevraagde steun en toeverlaat; dat kan zijn het lopen van een qualifying kaart of gewoon het lopen van een rondje, maar ook het aanspreekpunt zijn voor alle sociale activiteiten van de vereniging.

Het gaat er niet om de golftechniek bij te brengen, dat leer je van jouw golfpro, maar om op een laagdrempelige manier plezier te hebben en vertrouwd te raken bij ons.

Wil je graag als (potentieel) lid van Golfclub Lingewaelsche een mentor toegewezen krijgen, dan moet je minimaal baanpermissie hebben en het golf theorie examen met goed gevolg hebben afgelegd.

Natuurlijk hebben bestaande leden, die behoefte hebben aan een of meerdere aspecten, ook de mogelijkheid gebruik te maken van deze opzet.

Lijkt je dit iets? Stuur dan een email naar info@golfbaandekroonprins.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

 

Laatste nieuws