U kunt met onderstaande handleiding stapsgewijs zelf online uw golflessen boeken.

U start op de website www.golfbaandekroonprins.nl/golfschool.

Wanneer u heeft nog geen les gehad bij een pro van FIVE STAR GOLF Registreer u account via de knop registreren op de website www.golfbaandekroonsprins.nl/golfschool onder registreer hier. Na registratie kunt u een maand gratis gebruik maken van alle modules (zie pagina 2) binnen de lesagenda. Scorekaarten invoeren, statistieken bijhouden en golfcoaching krijgen. Na deze periode heeft u automatisch een gratis abonnement BOOKING & EVENTS.

Wanneer u al wel les gehad heeft bij een pro van FIVE STAR GOLF U heeft al les gehad van een van onze pro’s van FIVE STAR GOLF, Arjan, Cora, Jacques, Bas of Tom. U heeft van ons een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Hiermee kunt u inloggen in de agenda’s van de pro’s.

Let op u kunt van pro wisselen, beide pro’s blijven u informatie zien. Vul uw golfprofiel zo compleet mogelijk in.

U kunt de eerste maand gebruik maken van alle modules (zie pagina 3) binnen de lesagenda.

Lessen boeken U heeft een account en bent ingelogd. U kunt nu de lessen boeken bij uw pro. In het schema wordt de beschikbaarheid van de professional aangegeven met donker groen (let-op dat het vinkje bij De Kroonprins aan staat). U kunt dus de lessen boeken in het systeem. U klikt op het tijdstip en selecteert uw gewenste les (25 minuten of 50 minuten). Op groepslessen/masterclasses kunt u zich individueel inschrijven.

Mobile apps 

Om meer uit uw golflessen en trainingen te halen adviseren wij u een gebruiksvriendelijke mobile applicatie te downloaden. (Golf-e-Community) hierin kunt u scores invoeren en statistieken bekijken en vergelijken, daarnaast is er nog de mogelijkheid om informatie uit lessen/trainingen/coaching sessies terug te zien en uw huiswerk/trainingen bij te houden.

iPhone: https://itunes.apple.com/nl/app/golf-e-community/id516558581?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.golfeservices.android.phone

Op deze apps kunt u inloggen met de volgende gegevens: Gebruikersnaam: zelfde als op uw lesagenda Wachtwoord: zelfde als op uw lesagenda

Na 1 maand oefenen en spelen met de functionaliteiten kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden:

1.FIVE STAR GOLF BOOKING & EVENTS FREE U kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. U kunt uw golfprofiel bijhouden. Daarnaast blijft u op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events.

2.FIVE STAR GOLF BOOKING, PLAYING & STATISTICS € 20,- per jaar U kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. Daarnaast blijft u op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events. Extra in deze module is het bijhouden van uw ronde analysekaarten in het systeem, zodat uw golfprofessional ziet wat er gebeurt op de baan. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht van uw statestieken zodat u en uw golfprofessional de ontwikkeling van uw golfspel in de gaten kunnen houden. Voor mobiel gebruik adviseren wij de APP golf E community te downloaden op uw smartphone.

3.FIVE STAR GOLF BOOKING, PLAYING & COACHING € 39,- per jaar U kunt in deze module gebruik maken van het boeken van lessen/trainingen/masterclasses bij alle aangesloten Golfprofessionals van FIVE STAR GOLF. U blijft op de hoogte van de FIVE STAR GOLF events. U voert uw ronde analysekaarten in het systeem zodat uw golfprofessional ziet wat er gebeurt op de baan. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht van uw statistieken zodat u en uw golfprofessional de ontwikkeling van uw golfspel kunnen volgen. Extra in deze module is het zelf kunnen volgen van uw lessen/video analyses/huiswerk.

Voor mobiel gebruik adviseren wij de APP golf E community te downloaden op uw smartphone.

Laatste nieuws