Natuurlijk biedt Golfbaan de Kroonprins in Vianen ook de mogelijkheid tot netwerken en zaken doen tijdens het golfen. Want wanneer leer je je businesspartner nu beter kennen dan tijdens het golfspel en bij de 19e hole? De business speelrechten van Golfbaan de Kroonprins bieden de volgende voordelen:

-mogelijkheid om te golfen op zowel Golfbaan de Kroonprins in Vianen als Golfpark Wilnis

-jaarlijks 20 gastenkaarten, 10x 9 holes en 10x 18 holes, te gebruiken op Golfbaan de Kroonprins én Golfpark Wilnis

-mogelijkheid om mee te doen aan de Golfbaan de Kroonprins businessdagen (4 per jaar); een compleet verzorgde golfdag voor jou en jouw genodigden.

Het reguliere businesslidmaatschap kan worden uitgebreid met een zogenaamd Holesponsorschap. Dit lidmaatschap biedt naast bovenstaande voordelen ook de mogelijkheid om een logo bord op één van de eerste 9 holes te plaatsen. Hoe mooi is het om een ‘eigen’ hole te hebben en daar met uw zakelijke gasten vanaf te slaan?

Een derde businesslidmaatschap die wij aanbieden is een Virtuele Wildcard speelrecht. Dit speelrecht heeft dezelfde voordelen als een hole sponsorschap echter is dit geen persoonsgebonden speelrecht. Er kan per wildcard, die op de bedrijfsnaam wordt gezet, door één persoon van het bedrijf tegelijkertijd gespeeld worden op de baan. Dit is een ideale constructie om te zorgen dat de medewerkers binnen je bedrijf kunnen golfen met hun relaties.
Een overzicht van de tarieven (exclusief BTW) per businesslidmaatschap kunt u hieronder vinden:

Business speelrecht 9 holes baan €1500,-

Holesponsor speelrecht 9 holes baan €2500,-

Virtuele wildcard speelrecht €2500,-

Lidmaatschap Golfclub de Lingewaelsche (automatisch voor business speelrecht en holesponsorschap) €75,- + €17,50 NGF bijdrage

Het eerste jaar geldt een eenmalig inschrijfgeldbedrag van €250,-

Voor meer informatie over business speelrechten, kunt u contact opnemen met info@golfbaandekroonprins.nl

Laatste nieuws